Почти няма дама, която някога да е разглеждала снимки на Кендъл Дженър и да не се е питала: "Как миглите са й толкова дълги и гъсти?" и "Мога ли да постигна същото като нея?"

Няма спор, че супермоделът, който сме свикнали да гледаме на корици на Vogue, успява да постигне този ефект всеки път само с едно движение и една конкретна спирала. Всъщност Кендъл е един от първите инфлуенсъри, които "внасят" модата за no makeup-makeup. Рядко тя бива забелязвана да носи тежък грим, освен ако не е на някое по-грандиозно събитие.

No makeup-makeup се превърна във важен еталон за красота. Кендъл също така умело спазва тактиката на "clean girl", която стана широко популярна и тук.

Тя и гримьорката Мери Филипс наскоро разбиха митовете и ни показаха тайната й за безумно дългите мигли и това е златното бижу PANORAMA - с него миглите й имат именно този страхотен ефект.

Питаме се можем ли да постигнем същия ефект и да сме в крак с Кардашиянките?

Определено да!

Опитахме лично и ние. С новата спирала PANORAMA на L'oreal Paris можем да се чувстваме като истински супермодели. Тя е дълготрайна, не се размазва и не слепва миглите, като в същото време осигурява леко усещане върху очите, луксозен вид на лицето и най-важното - естествен.

PANORAMA е подходяща и за чувствителни очи, както и за носещите контактни лещи.

Източник: Тед Георгиев/Dir.bg

Източник: Тед Георгиев/Dir.bg

Самата Кендъл неведнъж е споделяла, че предпочита спиралите на L'oreal Paris, които можете да намерите във всяка голяма дрогерия. С PANORAMA можете да изпробвате множество визии за грим, като накарате спиралата на Кендъл Дженър да работи за вас.

Източник: Тед Георгиев/Dir.bg

Защо PANORAMA на L'oreal Paris е специална?

Спиралата придава 24-часов** обем на миглите, които в краен вид изглеждат плътни и дълги и прави очите до 1.4 пъти по-изразени*. Тя е снабдена с многостепенна четка с косъмчета, която улавя всяка мигла (да, дори онези малки, които се пропускат с по-дебелите четки), без да се слепва, размазва или дори лющи . Сама по себе си спиралата е компактна и не заема място в чантата ви. 

Спиралата за мигли има богата история, а PANORAMA е доказателството, че с годините продуктите за красота еволюират и се стремят да не изостават от човешките амбиции за съвършен външен вид.

И не, Ким Кардашиян, не всички "не обичат да работят". Кендъл Дженър е доказателството за това. Тя приема външният си вид насериозно и е факт, че много дами желаят да приличат на нея.

Нещо, което вече е възможно и достъпно. Благодарим ти, PANORAMA.

* Потребителски тест, 111 жени
** Инструментален тест, 30 жени

С подкрепата на: L'oreal Paris