"Винаги съм казвала, че пазаруването излиза по-евтино от психиатъра", гласят думите на американската актриса Тами Фей Бекър. И това е така, защото почти всяка дама ще потвърди, че то е равностойно на терапия, с чиято помощ далеч по-лесно успява да се справи с различните трудности, изпълващи съвременното ежедневие. А те не са никак малко. Истина е, че времето, прекарано в обиколки на магазините, действа разтоварващо. Според специалистите шопингът, без значение от неговото естество, не само лекува стреса, но и подобрява настроението - твърдение, с което би се съгласила легендарната актриса и модел Бо Дерек, оспорила в миналото популярния израз, че парите не могат да купят щастие, твърдейки, че хората просто не знаят къде да пазаруват.

Но макар днешното време да предлага богат избор, сега, като че ли повече от всякога, потребителите са изправени пред редица фактори, с които трябва да се съобразят, преди да се отдадат на това удоволствие и да започнат да пълнят своята пазарска кошница. В тази връзка сигурността и спокойствието са от значение за всеки, а трайно изгодните цени без съмнение са важна част от тях.

Снимка: dm

Например, представете си колко по-добре би било, ако не е необходимо месец за месец да чакате каталозите със специалните предложения и да отбелязвате по страниците им нещата, от които се нуждаете, за да не забравите да си ги набавите, докато те все още са в акция. А вместо това да бъдете спокойни, че има място, на което изгодната стойност на стоките ще се запази задълго, без промяна, в случай че не успеете да го посетите в определен срок.

По този начин дори няма да се налага да правите нежелани компромиси, заменяйки своите предпочитани марки, на които по принцип се доверявате, с други, по простата причина, че те излизат на сметка. Нито пък ще ви е нужно да трупате в шкафовете у дома повече, отколкото от необходимо, подсигурявайки се, като същевременно се възползвате максимално от намаленията в магазина.

Всичко изброено се случва не само при вас, а доказателство за това са резултатите от скорошно проучване на "Alpha Research", проведено сред жени на възраст между 18 г. и 55 г. в България, които сочат, че 1/3 от интервюираните купуват повече продукти с намалена цена. Нещо повече, 1/4 от дамите признават, че са се презапасили с такива през пандемията и социалната изолация, тъй като са се страхували, че наличностите им ще бъдат изчерпани или впоследствие цената им ще бъде повишена.

Снимка: dm

Отговорът как може да се избегне това дават 80 на сто, които единодушно заявяват, че гарантираните изгодни цени за по-дълъг период от време са предпочитан вариант. А днес те вече са факт в dm!

От края на август компанията въведе политика за дълготрайно изгодни цени във всички свои магазини у нас, която важи за целия асортимент. По този начин ще избегнете притеснението, че ще изпуснете примамливите промоционални оферти с ограничени бройки от любимите си продукти в dm, като междувременно ще спестите не само време, но и пари.

В наши дни животът все повече заприлича на една безкрайна надпревара, в която спокойствието се счита за истински лукс. Ето защо една от ползите за клиентите на dm е, че те могат да си отдъхнат от преследването на краткотрайните акции, водещо както до изтощително напрежение, така и до презапасяване с ненужни стоки. По този начин компанията дава своя принос към обществото чрез достъпност и стабилност, гарантирайки чудесно съотношение между цена и качество.

Снимка: dm

Разбира се, съвсем нормално е да се запитате какво ще се случи с етикетите на рафта, когато това четиримесечие изтече. Занапред в dm вече ще има само регулярни цени, като при повечето продукти е обичайна една значително по-дълга стабилност на тяхната пазарна стойност.

Но както се казва - думите не са нищо повече от слова, освен ако не са подплатени с примери, затова нека да насочим вниманието си към три продукта, които са неизменна част от козметичната ни чантичка. При дамите например това е спиралата Maybelline Lash Sensational, създаваща обемни и разгърнати, като ветрило мигли, чиято цена е 9,99 лв.

Снимка: dm

От своя страна господата могат да се възползват от предложението за различните видове Nivea Men Гел за бръснене от 200 мл. само за 5,99 лв., а  бебешките пелени в различни размери Pampers Giant Pack+ струват 27,90 лв.

Снимка: dm

Снимка: dm

Естествено, това са само една съвсем малка част от артикулите на дълготрайна цена, а останалите знаете къде да намерите - в dm!

*статията съдържа продуктово позициониране