Днес циститът е сред най-подценяваните заболявания у нас, оказващи влияние на хиляди хора в България. Макар и рядко да се говори за него, всъщност всяка втора жена в страната е боледувала от това заболяване, свързано с редица неразположения, включително и болки в една от най-чувствителните зони на тялото ни. Въпреки, че при мъжете тази болест се среща по-рядко, те също не са застраховани от нея, най-често като страничен ефект от други заболявания.

Предстоящите летни месеци и подготовката за отпуските са подходящ момент да се замислим за това широко разпространено заболяване у нас, от което е най-лесно да се разболеем именно през лятото. Днес ние сме свикнали да си почиваме динамично, да пътуваме повече до български и чужди морски дестинации, да търсим нестандартни забавления. Затова и грижата за здравето се превръща в още по-важен елемент от съвременния начин на живот и хармонията между активна работа и развлечение. А циститът, макар и често подценяван, може да се окаже източник на дискомфорт и проблеми, които да помрачат нашата почивка.

Какво представлява?

Макар и да тормози хиляди жени и мъже, всъщност циститът може лесно да бъде излекуван, при това - с изцяло натурални средства, които нямат никакви негативни странични ефекти. За да постигнем това обаче, е важно първо да разберем какво представлява той.

Циститът е инфекция на пикочния мехур, която най-често се причинява от бактерията Escherichia coli. Нейното разпространение до засегнатата област понякога се улеснява от къпането в морето или в басейни, носенето на по-малко дрехи и други дейности, характерни за летните месеци. Затова и най-важно е да се лекуват не просто симптомите на цистита, колкото и да са неприятни те, а именно бактериите, които са причинител на заболяването.

Добрата новина

е, че както за повечето здравословни проблеми и за този съществува лекарство от природата. Става въпрос за билки и плодове, които се справят ефикасно с бактериите, причиняващи цистит и същевременно не оказват никакви вредни странични ефекти върху тялото ни.

Американската червена боровинка

Този плод, който оказва цялостно позитивно въздействие върху организма, е сочен и за най-ефективното средство за лечение на цистит. Червената боровинка съдържа проантоцианидини от тип А (PACs А), които извеждат бактериите с помощта на телесните течности извън тялото. За да постигне това, е добре американската червена боровинка да се приема с друга важна съставка, която може да предзвика диуретичен ефект и по този начин да улесни извеждането на бактериите.

Златната пръчица

Изключително подходяща за тази цел е златната пръчица, която освен това има цялостен имуностимулиращ и прочистващ ефект и може лесно да се справи както с бактерии, възпаления и гъбички, така и със страничните ефекти от цистита, включително и болката.

Двете полезни природни съставки са комбинирани в един от най-ефикасните продукти за лечение на цистит. Той се нарича ЦистиРен (CystiRen) и напълно безвредна комбинация от натурални съставки, способна както да ни избави от неприятното заболяване, така и да окаже цялостно благоприятно въздействие върху имунната ни система, подготвяйки ни за динамичното ежедневие или пътуване. Това цялостно позитивно въздействие, както и високата концентрация на полезни вещества, го отличават от други лечебни продукти със сходен ефект. Подходящ е за използване както за лечение на цистит и други заболявания на пикочния мехур, така и за превенция и предотвратяване на тяхното възникване.

При избора на средство за лечение на цистита, е добре да имаме предвид също, че формулата на ЦистиРен се базира на изцяло стандартизирани екстракти, одобрени от здравните институции и той не съдържа никакви животински продукти, оцветители или консерванти. Това го прави едно от най-ефикасните средства за превенция или справяне с тази широко-разпространена болест, което можем да използваме спокойно, без да се притесняваме от потенциално негативни ефекти.

ЦистиРен е напълно безвреден и може спокойно да се приема от деца, бременни или кърмещи майки. Той не оказва каквото и да било негативно въздействие, а патентованият екстракт от американска червена боровинка е с високо съдържание на проантоцианидини от тип А (дневната доза съдържа 72 мг проантоцианидини) и се справя много по-ефективно с бактериите, в сравнение с други продукти. Високата концентрация на активни вещества гарантира ефикасно действие както срещу цистит, така и срещу други заболявания, включително уретрит, пиелонефрит и различни инфекции на горните и долни пикочни пътища.

Повече информация за ЦистиРен (CystiRen) може да намерите ТУК >>>