Тази събота в "ЗаВръзки" по WNESS TV водещата Надя Павлова ще се опита да разбере къде зимува българският джентълмен. В оригиналното си значение думата означава мъж от аристократичен произход, човек с добри обноски, висока култура и безупречен външен вид. А същото ли е значението на думата и днес ще разберем от гостите тази седмица - Александра Гърдева, психолог и участничка в първия сезон на "Ергенът", Лилия Стефанова, психолог и психоконсултант, Радослава Карамихалева и Любомира Денева от най-голямата българска платформа за запознанства.

Гледайте всичко за нещата от живота в новото предаване "ЗаВръзки" - събота в 20 ч. по WNESS TV.

А веднага след "ЗаВръзки" - в 21 ч. гледайте и новия нетипичен видеокаст за развръзките в "Ергенът"! Симона и Милица са напусналите най-романтичното предаване тази седмица. Двете ще бъдат гости във видеокаста "ЗаВръзките в "Ергенът". Ще разкажат за преживяванията, драматичните ситуации и романтичните моменти в риалитито. Ще научим повече за двете момичета и ще разберем какви са в реалния живот, извън камерите и светлините на прожекторите.

Коментар за развръзките и завръзките в "Ергенът" и за това какво търси един мъж в жените ще направят Дани Петканов и психологът Лилия Стефанова. Освен всичко това, ексклузивно ще чуем разговор на Лилия Стефанова с всяка от отпадналите участнички. Какви са мотивите им за реакции в конкретни ситуации в предаването, защо не са успели да спечелят сърцето на Евгени и как са се променили след предаването?

Напусналите момичета ще говорят откровено за предаването и за себе си всяка събота във видеокаста "ЗаВръзките в "Ергенът" с водещ Надя Павлова.