Остава само месец до началото на националния конкурс "Най-красивата абитуриентка", а Dir.bg продължава с поредицата си, в която най-големите експерти от модната и козметична индустрия, дерматолози и имиджмейкъри, дават съвети как бъдещите абитуриенти да се подготвят за вечерта, отбелязваща началото на новото голямо приключение.

Бъдете с нас в тази красива мисия, за да помогнем заедно на очарователните български момичета да представят себе си в най-завладяващата и блестяща визия.

Dir.bg е подготвил и специални награди както за носителката на титлата, така и за финалистките в конкурса.

А ние продължаваме с препоръките ни и разкриваме тайната на младостта -  последвайте съветите ни и ще бъдете принцесата на бала. 

 

Помните ли онази част от "Алиса в страната на чудесата", когато тя е изкушена от малко шишенце с надпис: "Изпий ме"? Изкушенията в днешно време са много повече и в различни опаковки, но има една тайна на младостта, в подобна кокетна бутилка, която дори без надпис може да накара всяка жена да я желае и да я превърне в част от ежедневната си рутина за красота. Става въпрос за Регулатпро®Хиалурон - anti-aging бюти напитка за видимо намаляване на бръчките на лицето, шията и деколтето.

Специалната есенция всъщност е бууст за производство на хиалуроновата киселина, обогатена с витамин С, която подкрепя синтеза на колаген за здрава и стегната кожа, силна коса и здрави нокти. Добавените витамини, микроелементи и селектирани био плодови сокове допринасят за здрав и красив вид на кожата, повлияват благоприятно естествените процеси на възстановяване и хидратация, като поддържат структурата и еластичността на кожата. Комбинацията от цинк и мед също подкрепят защитата на клетките от оксидативния стрес, който е в основата на процеса на стареене на клетките. Включеният микроелемент мед е важен за поддържането на здрава и сияйна кожа, както и за здравето на съединителната тъкан. Тайната на ефективното действие на продукта се състои именно в способността на Регулат есенцията да пренася водноразтворимите молекули, каквито са тези на хиалуроновата киселина, директно в клетката.

Покрай най-големия конкурс, който се провежда ежегодно в dir.bg - "Най-красивата абитурентка", обръщаме внимание на тази важна тема за грижата на красотата и младостта не само заради принцесите на бала, но и техните най-близки дами в живота - майки, баби, лели и братовчедки. Всички те могат да се подготвят за специалния ден от този момент нататък, като изберат младостта в бутилка Регулатпро®Хиалурон или кутията с 20 дози х 20 мл. Резултатът ще бъде видим 40 дни след първата употреба, ако сте последователни и постоянни - точно навреме за бала!

Снимка: Регулатпро®Хиалурон

Не е тайна, че грижата за кожата трябва да започва възможно по-рано - в ранните 20 или веднага след абитуриентските балове. Колкото по-рано превърнем отношението към външния си вид в част от ежедневната ни рутина, толкова по-дълго ще запазим свежия си вид в зряла възраст.

Неслучайно една от иконите на красотата - Одри Хепбърн, е обичала да казва, че гримът може да те направи по-хубава отвън, но не може да прикрие онова, което е отвътре. "Освен, ако не го изядеш". В случая на Регулатпро®Хиалурон, обаче, може да станеш по-хубава, ако го изпиеш, и Одри Хепбърн наистина да се окаже... права!

Една от основните поуки в живота е, че истинската промяна може да дойде само отвътре навън. Тоест преди да се понесем на крилата на външните интервенции за по-добър вид е важно да предприемем мерки, с които да подсилим естественото регенериране на кожата и организма. Когато тялото ни е здраво и добре хидратирано, процесите на стареене се забавят и по този начин в дългосрочен ефект е възможно да се радваме на здрава, свежа кожа с възможно най-малко бръчки!

Дехидратацията е основната причина за появата на бръчките. Водата е нужна за жизнените ни функции, като е важен запас за всяка една наша клетка. Вторият важен фактор е бедната на хранителни вещества, витамини и минерали храна. В комбинация с интензивния начин на живот и вредните слънчеви лъчи, бръчките се оказват неизбежна външна промяна за кожата ни. Регулатпро®Хиалурон успява да регулира негативното влияние на околната среда върху най-големия орган - кожата като стимулира естественото производство на хиалурон в организма ни, с което забавя тези процесите на стареене, кожата засиява, хидратира тъканите, изглажда фините линии, възвръща здравината и сиянието на косъма на нашата коса.

Възрастта, на която се смята, че се появяват първите бръчки е 20-25 години. Основна причина наред с качеството ни на живот са честите и засилени лицеви експресии на емоциите. В периода между 25 и 30 години се появяват по-видимите и дълбоки бръчки между веждите и челото. След 30-те бръчките са все повече и все по-явни, а козметиката вече е наложителна за употреба. Именно затова колкото по-рано започнем да се грижим за състоянието на кожата си отвътре навън, толкова по-доволни ще сме от резултата в своите улегнали години.

Това и основната функция на Регулатпро®Хиалурон, а първите резултати са видими още след месец и половина. Регулатпро®Хиалурон се предлага в две форми - кутия с 20 дози х 20 мл. и бутилка с есенция от 350 мл. Препоръчителен период на прием за максимален ефект е от 2 месеца по 1 доза дневно (20 ml или 1 флакон), но може да продължите в посока поддържане на ефекта, като приемате 2 пъти по 20 ml (1 флакон) седмично.

Колкото по-рано посегнем към младостта в бутилка, толкова по-далечна ще бъде необходимостта от инжектиране на хиалурон и филъри.

*Материалът е подготвен за Регулатпро®Хиалурон, които подкрепят конкурса "Най-красивата абитуриентка"!

Снимка: Регулатпро®Хиалурон

С подкрепата на: Vedra International