Юлия Павликова, от град Керч в Крим, представи страната ни на конкурса "Мис Вселена", в който победителка стана 23-годишната Шейнис Алондра Паласиос Корнейо. Конкурсът се проведе в Салвадор и бе излъчван в "YouTube".

Юлия Павилкова се нареди на 30 място. От Инстаграм профила й личи, че е била доста развълнувана от участието си. "Не мога да повярвам, в момента съм в Америка на най-престижния конкурс "Мис Вселена", сред 84 държави по света. Всичко се случва толкова бързо, че улавям всеки миг и просто се наслаждавам на щастието. Конкурсът Мис Вселена преобърна живота ми, даде ми нов заряд от енергия и вдъхновение и най-важното нови идеи и мотивация да не спирам дотук. Днес лицето ми украсява екраните на Ню Йорк, на легендарната улица на Таймс Скуеър", пише тя. 

Бащата на Павликова е българин и благодарение на това красавицата може да участва в 85-ото издание на конкурса у нас, чрез който се и яви на "Мис Вселена". 

Тя има богат опит с конкурсите, и също така е майка на две деца. Бизнес дамата успя да влезе в Руската книга на рекордите като най-титулувания победител в конкурси за красота. Юлия има 15 награди. 

Павликова започва да гради кариера на модел на 17-годишна възраст. Тя се премества в Париж, а няколко години по-късно подписва договор с китайска агенция за модели и дефилира за ревюта на Prada и Gucci. Сега Юлия управлява собствена агенция за модели MFD, а в свободното си време обича да пътува, говори много за Крим.

22-годишната студентка от Санкт Петербург Маргарита Голубева представи пък Русия на състезанието по красота. Момичето е познато на широката публика благодарение на участието си в първия етап от 10-ия сезон на шоуто "Гласът".