Традиционната компания за безметежни гонки по ски пистите се свежда до любимата му Лора Караджова и стария му познайник Дичо. Бившият фронтмен на D2 обикновено иззема и функцията на готвач, като акцент в менюто му са морските дарове.

Моментът, в който чаровният блондин ще полее приключилия успешен сезон на шоуто с мерло, ще настъпи през януари, пише Монитор. „До края на годината такива циркаджии като мен обикалят по партита и забавляват хората. Предстоящите ми ангажименти вървят в комплект с финалистите от формата – Рафи, Боги, Ангел и Моисей. Страшно весело си изкарваме, чак забравям, че сме на халтура” - сподели през смях бившият барман. Първите часове на 2012-а ще посрещне на площада в Бургас.

Междувременно Мага, менторът на участниците над 26 в X Factor, отлетя с гаджето си Ирина за Испания. Вече трети ден хитмейкърът отмаря в Мадрид и редува снимането на забележителности с дегустацията на сангрия. „Влюбен съм в тази страна. Темпераментът на хората е близък до нашия, а и там лесно се общува, въобще не е нужно да знаеш езика. Може и да съм живял там в предишен живот”, философски констатира продуцентът, който се стяга за съдия и във втория сезон на риалитито.

Рафи Бохосян спечели първия сезон на ”X Factor”