"Ужасявам се най-много от мисълта, че един ден когато остарея ще осъзная, че не съм достойна за любов, че не заслужавам някой да ме обича, че има нещо сбъркано в мен, че не съм била желана", признава актрисата по повод разпадналия й се брак. Тя обаче е категорична, че ще се справи с болката от раздялата. "Един човек ми написа нещо, което гласеше: Не позволявай на раните ти да те превърнат в нещо, което не си! Това наистина е силна мисъл. Също и да не приемаш живота прекалено сериозно".

Друго нещо, което цял живот плашело Деми Мур, било да не бъде изоставена. "Дълго време живеех със страха, че може да бъда изоставена, докато един човек ми каза: "Само децата могат да бъдат изоставяни, възрастните – не, защото ние имаме избор. Децата нямат избор". И започнах да премислям какво в действителност ме плаши в този живот. Мисля, че е фактът, че нямам достатъчно кураж да реализирам пълния си потенциал", разкрива Деми.

Освен Аштън другата болезнена тема в живота на актрисата е тялото й, което на млади години никак не й е харесвало."Имах странна връзка, пълна с любов и омраза към тялото ми. На моменти дори чувствах, че то ме предава. Играех си с килограмите, чувствах, че не мога да ям това, което ми се иска и да превърна тялото си в това, което искам", издава Деми. Сега обаче тя смята тялото си за напълно нормално. "Приемам се такава, каквато съм - не само теглото си, но и всички неща, през които тялото ми преминава, докато остарява, като например това, че в момента съм изключително слаба. Никога не съм си представяла, че някой ще дойде и ще ми каже: "Прекалено си кльощава, не изглеждаш добре", заявява Деми Мур.

Деми и Аштън делят 290 милиона при развода
Деми Мур още по-слаба след изневерите на Аштън
Вижте снимки на Деми и Аштън >>