"В живота аз се бунтувам срещу еднообразието, срещу сивотата и еднаквостта" - споделя Снежана пред Монитор и добавя, че би искала да застреля много хора "и по-точно тези, които определят какво е правилно и какво не. Най-вече тези, които си мишкуват за сметка на другите. Ако си различен, те заклеймяват. Сочат те с пръст и казват: „Това трябва да се направи по този начин.” Много мразя някой да ми казва какво трябва да правя. Аз съм много свободолюбив човек. Не ми понасят конете с капаци, праволинейните хора. За съжаление често се сблъсквам с тях."

В момента актрисата няма гадже. "Приятелите ми казват, че съм си самодостатъчна. Както казах, аз съм много позитивен човек и не мога да се депресирам, че някой ме е изоставил или че съм решила да се разделя с приятеля си. Или пък да се сдухвам дали ще си намеря богато гадже. Животът е пред мен, очакват ме много хубави моменти."

Снежана разкрива, че това, което ще търси в отношенията си с мъжете е уважение. "Важното е да ме кара да се чувствам много обичана, да ми го показва всеки ден. Но коя жена не обича мъжът до нея да й засвидетелства обичта си. Много добре ще бъде, ако може да пее." Актрисата обаче признава, че изпитва болезнена ревност, която на моменти й е трудно да контролира. "Например когато приятелят ми говори с някое момиче, направо побеснявам. Обичам и да забранявам на човека до мен да излиза сам. Вече обаче се уча да се справям с ревността, защото знам, че тя съсипва любовта. Но, честно казано, ми е трудно. Мечтая си един ден да не изпитвам тези чувства" - откровена е екранната Зори.

Вижте снимки на Снежана >>