Кои са най-известните секс символи миньончета, издава Монитор.

Ева Лонгория - 157 см според запознати е висока едва 153 см. И въпреки това 36-годишната Ева е сред най-желаните жени на планетата.

Салма Хайек - 157 см е дъщеря на ливански бизнесмен и мексиканска оперна певица. Снимала се е в над 30 филма и има номинация за Оскар.

Доли Партън - 152 см беше една от любимките на американските тираджии през 70-те и 80-те. Днес 66-годишната изпълнителка е по-известна не с факта, че е написала над 600 песни и 25 пъти е оглавила чарта на Billboard, а с огромния си бюст, вдъхновил много нейни колежки да легнат под ножа на пластичните хирурзи.

Хилари Дъф - 155 см
се снима за пръв път през 1998г. –  в тв филма „Каспър среща Уенди”. Днес 24-годишната актриса има 35 роли зад гърба си и няколко милиона фенове, които са убедени, че тя е сред най-чаровните и естествено изглеждащи холивудски звезди.

Ванеса Хъджънс - 158 см е успешна както като актриса, така и като певица. Огнената брюнетка е натрупала солидно количество фенове не само с таланта си, но и с външния си вид.

Даника Патрик - 150 см е крехка на вид, но корава по характер автомобилна състезателка, която през 2005-а завърши четвърта на състезанието „Индианаполис 500”. Постижението й я превърна в една от най-известните жени пилоти в историята, а външният й вид – в една от най-желаните.

Алиса Милано - 157 см става популярна през 1985 г. с участието си в екшъна „Командо”, където играе дъщерята на Арнолд Шварценегер. Днес 39-годишната актриса все още е сред любимките на мъжката публика, но не толкова заради ролите си, колкото заради външността си.

Меган Фокс - 162 см е супер секссимвол. Идеалната фигура на 25-годишната актриса е щедър дар от гените й, защото във вените й тече френска, ирландска и индианска кръв.

Ким Кардашиян - 157 см
е едно от най-известните и пищни миньончета в съвременния шоубизнес. Освен че обича да е център на вниманието, 31-годишната знаменитост си пада и по краткотрайни бракове със спортисти. Сочната си фигура дължи на арменската си кръв по бащина линия.

Вижте снимки >>