Решението отменя необходимостта Лоън да се явява редовно в съда, което предизвикваше голям интерес от страна на медиите в последните години. Линдзи благодарила на съдия Саутнър за търпението й по време на последните бурни години и "въздъхнала в облекчение", докато напускала съдебната зала, съобщава Прес Асосиейшън.

Въпреки че наложената й мярка приключи, 25-годишната актриса остава под неофициална пробация заради извършената от нея кражба на огърлица за 2500 долара миналата година, но всички заплахи за затвор или допълнително наказание вече отпаднаха.

Добрата новина идва в момент, когато кариерата на Лоън е на път да се възобнови. Неотдавна тя води американското шоу Saturday Night Live, въпреки че отзивите за представянето й бяха смесени, и получи 1 милион долара, за да позира гола за "Плейбой".

Актрисата ще се появи като гост звезда в новия епизод на сериала "Клуб Веселие", в който ще играе самата себе си, и скоро ще се превъплъти в образа на Елизабет Тейлър в биографичния филм "Lifetime".

Вижте снимки >>