"Бих предпочел средствата за информация да не отделят толкова голямо внимание на сестра ми. Единственото което искам, е тя да е в безопасност, всичко да й е наред и да е щастлива" - заявява в интервю за изданието Джейкъби Анстръдър-Гоф-Калторп, полубрат на Кресида. След като неотдавна блондинката и принц Хари за пръв път се появиха заедно на официално мероприятие, медиите загховориха за скорошен годеж и това увеличи вниманието към нея многократно.

Джейкъби работи в една от инвестиционните компании на лондонското Сити. Той е също така диджей и музикален продуцент. Полубратът на Кресида поддържа приятелски отношения с принц Хари и с неговия по-голям брат принц Уилям.

Според Джейкъби Анстръдър-Гоф-Калторп, семейството на Кресида държи да пази надалеч от общественото внимание семейния си живот и няма намерение да се възползва от славата на Бонас. "Сестра ми веднъж дойде на един от нашите концерти и вниманието на средствата за информация бе огромно. Но на мен това не ми харесва" - подчертава Джейкъби.

Вижте снимки на Кресида Бонас >>