Книгата е написанa под формата на дневник от 70-годишната Мори, която също е актриса, певица, музикална продуцентка и спътница в живота на неподражаемия Челентано, твърди "Дейли Мейл". Тя не се поколебала да включи в книгата и лични признания, които се срещат из целия "дневник". Мори не показва живота със 76-годишния певец само в розов цвят, тя не спестяван някои сложности в отношенията им – например прекалената ревност на световноизвестния певец.

"Веднъж Адриано наряза всичките ми мини поли, които носех постоянно. Това стана на път за Фоте дей Марми. Тогава аз влязох в най-скъпия магазин и купих там всички най-скъпи мини поли", разказва Клаудия.

Всъщност щастливата двойка е заедно над половин век – 52 години. Две години преди брака те са живеели като сгодени, припомня агенция АНСА. Запознали се на снимките на "Някакъв странен тип". Клаудия разказва, че не искала да участва в него, но сестра й настоявала, защото била страстна поклонница на Челентано. Докато Клаудия – не.

Двамата минали под венчило след две години, но тайно – през нощта. Това станало в църквата "Сети Франциск" в град Гросето.

Те имат три деца – двете дъщери Розита (49 г.) и Розалина (45 г), както и син Джакомо. Дъщерите са актриси, а синът е певец.

Книгата е пълна и със снимки на двамата. "Ние много, много се целувахме, правим това и досега", уверява Мори.

Вижте снимки на щастливата двойка >>