1. Брад Пит и Анджелина Джоли

Любовта между Брад и Анджелина пламва на снимачната площадка на „Мистър и мисис Смит“ през 2005 г. Макар да са родители на 6 деца, Брад и Анджи все още излъчват красота и сексапил. Друго звездно семейство - Бионсе и Джей Зи, може да пее на дългоочакваната сватба на Джоли и Пит, която евентуално ще се състои през есента. Децата на актьорите са големи фенове на музикалните икони, които изгубиха позиция в класацията поради поразклатените им отношения напоследък.
 
2. Ким Кардашиян и Кание Уест

Скандалната риалити звезда и хип-хоп изпълнителят са заедно от 2012 г. и имат дъщеря Норт Уест. Пищната брюнетка от арменски произход е красила не една корица на мъжко списание, а шоколадовото тяло на Кание е събрало доста погледи от фенки и ценителки на мъжкия сексапил.
 
3. Жизел Бюндхен и Том Брейди

Русият ангел на Victoria’s Secret и звездата от американския футбол са женени от 2009 г. и се радват на две деца. Бразилската прелест Жизел е най-скъпоплатеният модел в света, чието тяло е идеал за всяка жена. Зелените очи на атлетичния Том Брейди са оставили без дъх много негови почитателки. Преди няколко години манекенката бе категорична, че със съпруга й са излекували взаимно разбитите си сърца.

4. Шакира и Жерар Пикe


Певицата и футболистът официално обявиха връзката си през 2011 г., а през 2013 г. се сдобиха с наследник. Комбинацията от горещото колумбийско излъчване на Шакира и каталунския чар на Жерар им осигурява четвъртото място сред най-сексапилните звездни двойки.
 
5. Блейк Лайвли и Раян Рейнолдс

Двамата актьори са женени от 2012 г. Обаятелният чар на бившата „клюкарка“ е разтопил много мъжки сърца, а Раян е накарал не една жена да бленува за него. Лайвли и Рейнолдс получават пето място в нашата класация благодарение тяхната перфектна външност и талант.

Вижте снимки на най-сексапилните двойки >>