Певецът и тв водещ, който е син на Хулио Иглесиас и по-голям брат на Енрике Иглесиас, ще излезе в концерт на 28 май от 21 ч. в Sofia live club. Красавецът вече има предложение от българска козметична марка и от няколко винарски изби да стане рекламно лице, издадоха организаторите на концерта у нас "Жокер медия".

Вижте снимки на Хулио >>

"Аз съм много любвеобилен човек, особено когато една жена е красива", признава Хулио Иглесиас-младши и добавя, че е романтична личност. Любимата му книга е "Малкият принц".

Вярва в любовта от пръв поглед, както и че може да живее само с една жена - една от сериозните му връзки в живота продължава девет години и половина. Щастливо женен е от 2011 г. за топмодела Чариз Верхаерт и иска да имат най-малко 15 деца.

Хулио казва, че с Енрике винаги са били и остават добри приятели и никога помежду им няма конкуренция. Една снимка от детството им обаче запечатва "конфликт" между двамата.

Отношенията им и досега са отлични и обичат да ходят на спортни събития заедно. Именно Хулио запознава брат си с тенисистката Анна Курникова.

Иглесиас-младши е лудо влюбен в океана, сърфа и футбола. Ако не се занимава с музика, би станал спортист. Вероятно щеше да е с номер 11, който му е любим.

Сега живее в Мадрид, но любимият му град е Сан Диего.

"Винаги е страхотно време, океана и красиви хора. Забележително е да хванеш вълна и уиндсърф, съчетано със слънчеви бани и плуване", обяснява певецът.