Известният холивудски актьор бе почетен от близки и приятели - общо 88 души, сред които принцът на Монако Албер Втори, който му донесe специален подарък, и Рики Мартин. Сталоун сподели снощи снимка от празника.

Вижте снимки от партито >>

Оказа се, че купонът е организиран от семейството и приятели на Слай и той бил изненадан, защото очаквал да празнува "с пържени картофки и хамбургер".

Вместо това бе поднесено петстепенно меню от известен шеф готвач и голяма 5-етажна торта, пишат американски медии. За дамите имаше подарък гривна с малка златна боксова ръкавица (вижте в галерия).

"Толкова съм щастлив, че видях всички", коментира Сталоун.

Според запознати, Албер Втори му е подарил снимка с автограф на майка си Грейс Кели.

Трите дъщери на актьора - София, Сикстин и Скарлет, публикуваха фотоси с татко си и го нарекоха най-страхотния.

Междувременно приятелят му Арнолд Шварценегер го поздрави в "Инстаграм" с тяхна обща снимка от преди и се пошегува "Винаги ще си по-стар от мен".

Независимо че навърши 70 години, Сталоун не възнамерява да забави темповете на работата си като актьор - сега се готви да се превъплъти в образа на мафиотски бос в нов телевизионен сериал. Той води преговори, за да се снима в телевизионна адаптация на режисьора Антоан Фукуа по книгата "Омерта" на Марио Пузо, пише БТА.

"Омерта", публикувана една година след смъртта на Пузо, е последната книга от мафиотската му трилогия, включваща "Кръстникът" и "Последният дон".