Клипът е с продължителност 1,37 мин. и бе разпространен от сайта TMZ, който го получил "от анонимен източник", пише "ТемаОнлайн". На кадрите актьорът е ядосан, тръшка вратите на шкафчетата в кухнята и чупи предмети, докато Амбър се опитва да го успокои и пита какво е станало.

Вижте снимки >>
Видео >>

"Нищо не се е случило тази сутрин, нали знаеш? Събудих се, ти беше толкова сладък и мил, дори не сме се карали тази сутрин. А и вече казах, че съжалявам", казва актрисата.

"Искаш ли да видиш нещо лудо? Ще ти покажа какво е лудо. Ето ме - твоят луд", отвръща Джони, докато си налива чаша вино.

По-късно той забелязва включената камера на телефона на Амбър и се опитва да го вземе, при което двамата се спречкват. Той пита "О, виж ти, ти ли я включи? Така ли...", след което се чува шум от боричкане и записът прекъсва.

Източници от обкръжението на Деп коментираха, че видеото е орязано и е монтаж. Твърди се, че са премахнати кадрите, на които Амбър дразни Джони и го насърчава да продължава да чупи и да хвърля.

Не е ясно дали видеото е част от доказателствата, които тя смята да представи пред съда по време на процеса за развода им, но ако реши да го направи, може да има проблеми и записът да не бъде признат като веществено доказателство за домашно насилие.

Калифорния е един от 12-те щата в САЩ, в които законът изисква съгласието на всички лица, които участват в запис. Това означава, че всеки от участниците в разговора е наясно, че е обект на запис.