Двамата публикуваха една и съща обща снимка в профилите си в "Инстаграм" без никакъв коментар. На нея са гушнати, рапърът гледа към камерата, а певицата е затворила блажено очи.

Вижте снимки на Джей Ло и Дрейк >>

Кадърът обаче неприятно изненада много от феновете им и те изразиха неодобрението си.

Преди две седмици Джей Ло и Дрейк пак споделиха обща снимка, на която тя коментира, че е дошъл да я поздрави на шоуто й в Лас Вегас. "Обичам го", написа Дженифър. Той беше домакин на парти, на което тя беше сред гостите, след което двамата си тръгнаха заедно.

Междувременно Риана, която излизаше с Дрейк, спря да следва профила на Лопес в "Инстаграм". Двете от години са приятелки и често са изказвали суперлативи една за друга.

Тази година Риана подари на латино звездата ботуши от съвместната си колекция с Маноло Бланик. Джей Ло толкова ги хареса, че се снима с тях в клипа "Ain't Your Mama". През март тя похвали барбадоската певица: "Аз съм огромен фен на Риана".

Риана престана да бъде последователка на Дрейк още през октомври.

Наскоро Лопес се раздели с дългогодишния си приятел Каспър Смарт. След това й приписаха връзка с бившия й мъж Марк Антъни, който пък се развежда. От него тя има две деца - Макс и Ема.