Принудени сме да крием неизбежните последствия от порастването, напълняването или бременността.

"Космополитън" представя 7 звезди, които се изправят срещу статуквото.

Те са брутално искрени за тигровите шарки на стриите или набраздяването с целулит и показват снимки как изглеждат телата им, когато не ги поправят с Фотошоп.

Вижте звездните недостатъци >>


1.  Деми Ловато

Певицата е напълно откровена за своята борба с психичните заболявания и хранителни разстройства. Тя говори искрено за личностното си израстване, което започва с това как тя мрази всеки милиметър от тялото си и завършва с пълното приемане на фигурата й, такава, каквато е. В инстаграм снимката, където се вижда добре разголеното й бедро, тя призовава последователите си да се научат да обичат извивките си.

2. Лена Дънам

Всеки, който е гледал поне един епизод на шоуто „Момичета“ знае, че Лена Дънам не се срамува да показва голото си тяло, което е далеч от перфектното според общоприетите стандарти. Тя написа дълъг и прочувствен статус в Инстаграм, в който разказа как са я обиждали заради външния й вид в миналото, когато се появи на корицата на едно списание. Тя благодари, че са позволили целулитът й да се появи навсякъде.

3. Криси Тийген

Супермоделът и кралица в Туитър публикува снимка на стриите по вътрешната част на бедрата си в цялата им прелест. Тя написа под снимката „както и да е“, за да покаже, че изобщо не й пука, че ги има. През 2015 г. тя публикува друга подобна снимка.

4. Искра Лоурънс

Русата сексбомба е категорична, че не позволява да ретушират нито една от снимките й. Тя непрекъснато споделя снимки на пухкавото си коремче и целулита. Но снимката, която потвърждава, че Искра обожава фигурата си е тази, на която не е изтрила „тигрови стрии“ и „светкавици от целулит“, както сама ги нарича. „Ти си повече от тялото си и сама решаваш какво е красиво за теб“, е посланието й.

5. Лорд

Певицата не скри изненадата си, че са премахнали белезите й от акне на снимки от неин концерт през 2014 година. „Интересно. Две мои снимки от един и същи ден – на едната лицето ми е перфектно, а на другата е истинско. Запомнете, че несъвършенствата са ОК“, написа Лорд в Туитър, и показа двата кадъра.

6. Ейми Шумър

Комедийната звезда често се подиграва с хората, които се надсмиват над фигурата й, като дори пуска шеги относно тялото си в скечове. Нищо не може да притесни тази жена! Ейми отправи послание към злите езици, като публикува снимка на дупето си по бански и я кръсти „смелостта на бедрата“.

7. Робин Лоули

За последно оставихме един plus size модел. Тя не е толкова известна у нас, но Робин Лоули се вбеси, когато медиите написаха за нея, че се замисля за аборт, за да избегне стриите.

„Що се отнася до стриите ми, аз знаех, че ще се появят и реших да ги заснема, преди да са започнали да избледняват. Заслужила съм ги“, написа тя във Фейсбук. „Жените са поставени под абсурдно, времеемко напрежение, за да се грижат толкова много за несъвършенствата си, че не им остава време да обичат тялото, което имат“, завършва тя.