Една от най-красивите носителки на титлата каза "Да" на своя любим Симеон Иванов в Лос Анджелис.

Вижте снимки >>

Двамата споделиха щастливото събитие в профилите си в социалните мрежи. Симеон, който е бивш автомобилен състезател и в момента се занимава с коучинг (треньор по личностно развитие), е споделил снимка, към която е написал: "Ако сте се чудили къде съм през последните дни... Бях зает да се оженя за най-невероятната жена на света! Семейството е най-важната част в живот ми и аз съм най-щастливият човек на света, че мога да споделя остатъка от моя живот с нея! Обичам те все повече и повече с всеки следващ ден!"

Теди също е публикувала снимка на двамата с прочувствено послание: "В момента, в който те срещнах, знаех, че си моят принц, че си моята сродна душа. Благодаря ти, радост моя, щастие мое, слънце мое, за това, че ме правиш най-щастливата жена на света! Толкова много те обичам!, завършва Теди.

На кадрите младоженците са на върха на щастието и изглеждат като перфектната двойка. И двамата са синеоки, но Симеон определено контрастира на тъмнокосата Теди. Тя е избрала ефектна рокля, а върху спуснатата си и идеално гладка коса носи бижу, наподобяващо тиара.

Симеон пък е избрал мастилено син костюм, бяла риза и тъмна вратовръзка.

Това е втори брак за Бургазлиева. Само на 18 тя се омъжи футболиста Александър Младенов, с когото бяха семейство в продължение на 4 години, преди да се разведат.