Бащата на младоженеца - Тони Стораро, ги изненада с апартамента, в който вече живеят в София, и един автомобил последен модел за снахата, съобщават от списание "Love style".

Вижте сватбените фотографии >>

Кумовете Галена и Галин подариха плик с пари и меден месец до Париж.

Родителите на Гюлджан им връчиха 1000 евро и куп накити. Бабата и дядото на булката пък ги изненадаха с автомобил „Ягуар”, с който да пътуват в Белгия, когато им гостуват.

Есил Дюран сподели, че им е взела красив подарък за дома, а Кали – червени гривни със златни сърчица, за да запазят любовта си.

Фики и Гюлджан са заедно от две години и половина. Запознават се на негово съвместно участие с Галена в Брюксел. И двамата се влюбват от пръв поглед. „Само като я видях, си казах: „Това е моята жена!“, обяснява Фики.

„По-късно и тя ми сподели, че е усетила същото чувство и е била категорична, че иска да бъда неин съпруг. Гюлджан ме плени най-напред с усмивката си. След като я опознах, разбрах, че е много добър човек и си допадаме като характери, допълваме се. Мисля, че тя е перфектната жена за мен!“

Сега младоженците чакат с нетърпение първото си дете – момченце.

Синът ни ще се появи около рождения ми ден – 3 март следващата година. Дай боже да се роди точно на моя празник. С Гюлджан решихме да го кръстим на баща ми Тунчер, но ще го наричат като него Тони. Искам да имам момче и момиче. Скоро ще започнем да правим стаята на бебето, тя ще е подарък от моите родители, и ще е в синьо. Все още не сме купили нищо. Голямата ми мечта е както баща ми се гордее с мен, така и моят син да ме радва някога. Искам да бъде много добър певец и да надмине нашите успехи с татко”, мечтае Фики Стораро.