Двамата актьори се обзалагат през 2016 г. по време на наградния сезон, предшестващ "Оскар"-ите. Изискването към губещия е да си направи татуировка, проектирана от спечелилия.

Вижте кадъра и още снимки на Том >>


До облога тогава се стига, тъй като Леонардо ди Каприо е убеден, че Том Харди ще получи номинация за поддържаща роля във филма "Завръщането". Харди обаче е уверен, че няма да бъде номиниран и охотно приема баса.

Британецът все пак е номиниран в категорията за най-добър поддържащ актьор, но впоследствие губи приза от сънародника си Марк Райлънс. Леонардо ди Каприо същевременно триумфира с първия си актьорски "Оскар" за главната роля в "Завръщането".

Том Харди не крие, че след като е изгубил облога, се е опитал да се отметне, защото проектираната от Леонардо ди Каприо татуировка "не струва". В края на 2016 г. актьорът все още не е изпълнил условието да се татуира.

Сега обаче разпространено в мрежата фенско селфи с Том Харди разкрива, че британският актьор в крайна сметка се сдобил с дълго отлаганата татуировка - върху десния му бицепс отчетливо се вижда надписът "Лео знае всичко".