49-годишната звезда информира феновете си през своята официална страница във Фейсбук, че ѝ се налага да се подложи на "минимално инвазивна хирургична процедура" за коригиране на проблем със средното ухо. Тя се извини, че ѝ се налага да отмени шоутата си.

Вижте снимки на Селин >>

"Селин се бори със състояние, познато като отворена евстахиева тръба, което поражда проблеми със слуха и пеенето става изключително трудно. Тя го има от 12-18 месеца, но доскоро беше успешно лекувано с различни капки за уши. От няколко седмици обаче тези лекарства нямат ефект върху състоянието ѝ, така че тя ще се подложи на минимално инвазивна хирургична процедура за коригиране на проблема", гласи текстът от публикацията.

"Късметът ми ме изостави напоследък. . . Очаквах с нетърпение да изнасям отново концертите си и се случи това. . . Просто не мога да повярвам! Извинявам се на всеки, който е планирал да пътува до Лас Вегас и да ме гледа. Знам колко е разочароващо и много съжалявам", написа Селин Дион.

За втори път през годината на звездата ѝ се налага да отменя свои участия на живо, като през януари тя последва лекарска препоръка.

Концертите ѝ в Лас Вегас бяха планирани за периода от 27 март до 18 април, припомня БТА.