След като постигна огромен успех на музикалната сцена, водещите Меги и Нели ще разкрият какви са постиженията в личния й живот. Първата изненада за Лилана ще бъде най-добрата й приятелка – Ася, от разпадналия се дует „ Ел Ей”. Въпреки слуховете за драматична раздяла помежду им, се оказва, че двете са неразделни приятелки и споделят всичките си емоции и преживявания. Каква е общата страст на двете приятелки и какво Ася ще помоли певицата да покаже, свързано с нея, зрителите ще видят тази събота в «Търси се...»

Изключително емоционална ще бъде изповедта на бащата на певицата – д-р Христо Деянов, от когото тя е наследила музикалния си талант. Една от големите изненади за Лилана ще бъде появата му в студиото. Под звуците на неговата китара двамата ще изпълнят любимата им песен.

Каква е като сестра ще разкаже братът на певицата – Александър - един от най-добрите бийтбоксъри в България, с артистичното име Скилър. Именно с този вид музика е свързана и неговата провокация към Лилана. Как тя се справя с бийтбокса и възнамерява ли да направи дует с брат си – това зрителите ще разберат тази събота в „Търси се…”.
Вижте снимки на ЛиЛана >>