15 момичета от всички краища на страната ще се състезават за приза Най-красив, Най-голям и Най-естествен силиконов бюст. Любителите на пищните форми ще могат да подкрепят тунингованите красавици на 21 октомври от 21 часа в клуб Escape.

На предварителния кастинг за конкурса се явили стотици родни красавици, но само 15 от тях били допуснати до финала. Една от участничките впечатлила комисията с рекордните 500 кубика силикон.

Светските клюкари пък разправят, че в надпреварата ще се включи и Катя от риалитито ”Бягство към победата”, която има и най- голям шанс да грабне титлата.

Конкурсът ще премине в три тура, като най–интересен за всички си остава онзи, в който момичетата ще покажат всичко, което имат, облечени в невероятно бельо на известен италиански дизайнер.

В журито на конкурса за най- красив силиконов бюст са поканени известни столични плейбои, сред които бизнесменът Христо Сираков, синът на пластичния хирург доц. Бояджиев и бивше гадже на Теди Велинова – Румен Бояджиев, главният редактор на FHM Георги Неделчев, Киро Скалата и изкусителката Златка.
Вижте топ 10 на известните красавици със силиконов бюст у нас >>