"Тези четиримата нямат никакъв проблем със самоиронията” - това е първото нещо, което си казва човек, гледайки Pleasure. Образите им са пречупени през ефект, наподобяващ криво огледало, като в резултат на това деформацията е доста смехотворна и на моменти фигурите им се размиват в степен,  доближаваща ги до анимационни персонажи. Режисьор на Pleasure е продуцентът на Gravity Co. Георги Станев. Това е вторият му клип за групата след дебютният им Away.

„Първоначално идеята ми беше друг да се заеме със създаването на видеото и предоставих песента на двама от най-популярните български режисьори, за да дадат предложения за сюжет. След като ги получих ми се струваше, че и двамата бяха приели доста буквалистично текста и звученето на парчето. Отдавам го на това, че Gravity винаги са имали имиджа на по-сериозна банда.  Концепциите им не съвпадаха с нашето разбиране за видео към Pleasure. И в текста, и в аранжимента, има известна доза ирония, която непременно трябваше да бъде запазена.“, споделя Станев.

За снимките на Pleasure групата е привлякла няколко професионални танцьорки (сред които една от финалистките в Playmate’2009 Виктория Сачкова), както и много свои фенове. Интересното е, че никой от присъстващите не подозирал за парoдийният характер на клипа. „Тайната” е пазена с цел някои от по-суетните участници да не провалят режисьорския замисъл. Те дотолкова сериозно приели ролите си, че дори се стигнало до дребен инцидент - една от танцьорките си счупила носа по време на страстна сцена с Ники Бакалов.

"Доста се забавлявахме, докато гледахме учудените физиономии на нашите приятели и фенове. В погледа им се четеше - „Какво по дяволите им стана на Gravity Co.? Нали уж не бяха от голямото добро утро? Не мога да проумея каква е тази звездомания?“ , смее се Иво Чалъков, китаристът на групата.

Единственият посветен освен бандата- операторът Андрей Рашев майсторски успява да хване емоцията на всеки един персонаж. Като дизайнер на продукцията, както и в една от епизодичните роли, се изявява екстравагантният DJ Mо.