Концертът ще се състои  на 12 ноември от 22 ч. в Sofia Live Club (НДК, подлеза с шадраваните), а организаторите  обещават много приятни  изненади и канят всички фенове и приятели да се присъединят към благородната кауза, като присъстват на събитието.

В края на 2008 г. се навършиха 10 години от ранната  загуба на Стоян Камбарев – един от емблематичните театрални режисьори на 90-те, доказал своя безспорен талант както у нас, така и в чужбина. Това  провокира кръг от приятели и съмишленици да основат тази Фондация  и по този начин да продължат неговата мисия.

В основата на концерта Деси ще представи голяма част от албума си Сhillout project, който се чака да излезе в началото на следващата година и включва оригинални авторски композиции и няколко кавър-версии на английски, италиански и френски език. Музикален продуцент на проекта е известния композитор Мага. Той е успял да съчетае по уникален начин лаундж, поп, джаз, хаус и да миксира акустичното с модерното електронно звучене. Към албума има интерес от няколко големи международни лейбъла.

На 12 ноември от 11 ч в Камерната зала на Сатиричния театър ще се проведе  първата официална пресконференция на Фондация  за изкуство „Стоян Камбарев”, на която ще се обяви  дейността й, нейните цели и най-скорошните събития, свързани с нея.
ИЗБРАНО