„Добро Утро Щастие” I е втората книга от трилогията „Най-голямата Истина” – обявена от журналисти като конспиративна публицистика. Първо излезе книгата-диск „Лека Нощ Нещастие” III.

По време на представянето на книгата си Еленко откри най-големия ИЗХОД на гостите си от матрицата, в която живеем подобна на животинска ферма за "доене" на психична енергия: "Има много форми на щастието и точно това е наистина естественото състояние на човека. Нека всеки спести само до обяд психичната си енергия и да не я отдава на досадни повтарящи се битовизми и капани от интриги поставени от  колеги, съседи и роднини. Трябва да променим само отношението си! 

И когато наистина не е влизал в капаните на енергийните вампири и има сила, нека  да визуализира със собствена медитация – да си представи поне за 10 минути на ден своето лично щастие, да го почувства все едно вече се е случило и се случва. Да декларира, че вече живее в един нов свят без престъпни лихви на банките и продажни политици. Да почувства, че вече живее един реално достоен живот – да си го представи без да мисли за средствата, с които ще го постигне. Само когато имаш спестена психична сила тайната на привличането на хубави неща става реалност."

По-късно гостите на коктейла се забавляваха до късно с песни, изпълнени от Коцето Калки и Веско Зерлиев.

Еленко Ангелов продължава да нарежда пъзела, наречен от него "Най-голямата истина".
Вижте видео >>