Константин и Преслава заснеха втората си дуетна песен, която е със заглавие "Не ми пречи" на различни снимачни локации в Плевен за два дни.

Режисьорът Николай Скерлев поверил на певците изпълнението на двете централни роли. Сюжетът проследява съдбата на двама влюбени, на които животът поднася тежко и непреодолимо изпитание. Визията и на двете звезди е изчистена, много елегантна и подчинена на историята, разказана във видеото.

Тази вечер предстои официалната промоция на дуета на сцената на празничния концерт 8 години телевизия Планета. Това е парчето, заради което Константин и Преслава се забъркаха в попфолк скандал с бившата на Коцето Райна.

На снимките Константин и дуетната му половинка “включвали” на вълна нежни ласки и влюбени погледи само щом заработи камерата. През останалото време се държали като нормални колеги.

Не такова било отношението на Коцето след края на всеки дубъл към русата Надя. Той постоянно търсел контакт с нея, наричал я галено Бебо и двамата се разнежвали. “Това наистина е момичето, с което си представям бъдещето”, признава Коцето пред “Блясък”.

Вижте снимки от първия клип на Константин и Преслава >>
Снимки на Райна и Константин >>