Според последната мълва ексработодателите на певицата й наложили забрана да изпълнява песните, които е записала докато е била част от музикалната компания.

Да, така е, имам забрана. Те имат правата върху парчетата и правят всичко възможно да ме съсипят като певица“, сподели пред bliasak.bg Невена Цонева. „Както е известно те са завели дело срещу мен, но вече и аз съм завела дело срещу тях, защото сме на противоположни мнения относно договора ми. Аз смятам, че след като съм дала едномесечно предизвестие, че се разделям с тях, съм си спазила контракта. Те обаче не смятат така.

Певицата и „Вирджиния рекърдс“ си заформиха сериозен конфликт, след като Невена Цонева реши самоинициативно да прекрати работата си с тях. Певицата разкри, че с продуцентите си не е записвала комерсиалната музика, която всъщност хората харесват.

Невена Цонева разкри, че в момента се продуцира сама. Тя отрече да е получавала предложение или да е мислила за в бъдеще да работи с компанията на Слави Трифонов. Певицата е благодарна, че има подкрепата на любимия си човек – барабаниста на „Ку-ку бенд“ Венко. Невена Цонева заяви, че макар двамата да са много щастливи, няма да вдигат сватба. „Против брака съм, защото подписът за мен е една формалност“, заяви айдълката.