23-годишната изпълнителка признава, че се тъпчела с кокаин, за да получава вдъхновение за музиката си, тъй като искала да бъде като артистите, на които се възхищавала - Мик Джагър, Анди Уорхол.

След това обаче певицата осъзнала, че в нея е въплътен духа на сестрата на баща й, която била художничка, но починала на 19-годишна възраст, разказва Лейди Гага, чието истинско име е Стефани Джоан Анджелина Германота.

Бисексуалната Гага разказва също как веднъж, когато била никому неизвестна, се съблякла гола по време на изпълнение в нюйоркски клуб, за да раздвижи позаспалата тълпа.

Тя толкова се ядосала, че всички говорели по време на песента й, че раздрала тениската и полата си и седнала върху пианото. Довършила парчето по сутиен, бикини, мрежести чорапи и бели обувки. Реакцията на публиката тогава създала скандалния образ на Лейди Гага.

Псевдонимът Лейди Гага пък се родил благодарение на печатна грешка. Неин автор е продуцентът Роб Фусари, според когото Стефани много напомняла на Фреди Меркюри. Веднъж вместо да напише Radio GaGa, сбъркал с Lady Gaga и влязъл в биографията на звездата...

Относно шегите на приятелите й в гимназията, че е лесбийка, звездата коментира: „Мисля че съм истински кошмар за мъжете. Това обаче не ми пречи да бъда супер секси!"

Вижте снимки на Лейди Гага от наградите Грами >>

Стилът на Лейди Гага >>