Певецът, който вече определят за Mr King на попфолка, дълго обещаваше да направи нов самостоятелен хит, който хилядите му фенки с нетърпение очакват от поне 2  години.

За новото парче се говори буквално от месеци, като подробностите Константин пускаше на час по лъжичка. На въпроса „защо”, Mr King отговаряше – „Парчето е хит и искам феновете да очакват клипа с нетърпение, защото такъв не са виждали!.”

Относно клипа той обяви, че e бъде най-якият, който някога феновете на фолка и попа са гледали и че е достоен за MTV.

Кадрите са продуцирани от Сашо Моллов, който е специализирал в Холивуд и Ню Йорк. Mr King бележи неговият дебют в този жанр. „Eфектите и сюжетите са направени по последните тенденции в бранша” - коментира Моллов.

За един от кадрите са използвани специални димни ефекти, които тепърва започват да се използват в американското кино. Такива са големите кубове лед с добавки, замразени при специална технология до минус 180 градуса. При досег с вода те пускат богата пара. В нея се "къпят" няколко супер секси момичета от различна националност, който съблазняват Константин с танци върху уникални за България мотори, в джакузи и т.н. Специално участие в клипа взема и „Мис България Вселена 2009” Елица Любенова.

Вижте кадри от клипа >>