Звездата обаче не присъстваше в Зала едно на НДК, където се проведе събитието. Причината за отсъствието й бе, че сутринта баща й получил инфаркт, но стана ясно, че той вече е по-добре, писа bliasak.bg.

Сред останалите наградени изпълнители бяха Илиян, който стана певец на годината, Преслава, която беше отличена в категорията за най-добра певица, и Милко Калайджиев, който спечели приза за най-добра попфолк песен за парчето „За да те забравя”. Наградата за традиции и новаторство в попфолка спечели Есил Дюран, а за най-проспериращ изпълнител беше определена Андреа. Песента „Още” на Елена Паришева й донесе отличието в категорията за диско хит.

Приза за най-добра балада отиде при Джена за песента „Кой си ти”, а този за най-добро поп парче – при Анелия за „Обичам те”. Награди получиха още Камелия за клипа към песента си „Оргазъм” и Преслава и Коцето за дуета си „Не ми пречи”.

Ивана получи специалната награда на телевизия „Планета“ - „Изпълнител на десетилетието 2000 - 2009“. Двадесет и пет водещи български медии определиха чрез гласуване най-заслужилата певица.

Вижте снимки >>