От екипа на родния “Пентхаус”, сформиран преди няколко месеца, обещават интелигентни, леки и сътворени с чувство за хумор текстове, пишат от в-к "Труд".

Сред авторите, привлечени да пишат в списанието, са Любен Дилов-син, Михаил Заимов и Михаил Михайлов....

Ще има еротични разкази, комикси, както и специална рубрика “Доктор М”. В нея психоаналитикът на списанието ще отговаря на читателите, които искат да споделят свои проблеми от интимния живот.

Още в първия брой има 4 фотосесии с български красавици. Тенденцията да се представят основно родните прелести ще бъде запазена и в бъдеще.

Издател и главен редактор на “Пентхаус” е общинският съветник от ГЕРБ в София Радослав Тошев с помощта на по-малкия си брат Васил.

“Смятам, че по време на криза трябва да се правят нови проекти, а и българският мъж заслужава точно такова списание, което да говори без табута за секса”, категоричен е Тошев.

“За разлика от други конкурентни списания, където често се снимат известни модели или манекенки, ние търсим неизвестни момичета, които са красиви, секси, сластни и искат да покажат телата си”, обясняват издателите. Ограничението е само едно - да са над 18 години.

Първият брой на списанието излиза на 1 март. Дори цената му е оформена еротично - ни повече, ни по-малко от 6,96 лева. “Пентхаус” ще излиза у нас в началото на всеки месец. Правата върху лиценза са за 5 години.

Сред най-добрите попадения в световното минало на изданието са голите снимки на Пола Джоунс, която съдеше бившия американски президент Клинтън за сексуално посегателство. Особено голям скандал предизвикаха и снимките на тъмнокожата “Мис Америка” Ванеса Уилямс в средата на 80-те години на миналия век. Заради голата си сесия в изданието Уилямс дори трябваше да се откаже от короната.