Вижте видео >>

За дебютния си сингъл Боян Стойков работи с популярни македонски автори като Григор Копров (музика) и Владимир Дойчиновски – Дойчин (аранжимент). И двамата са известни с това, че правят хитови песни за Евровизия. Българският текст на „Както преди” е написан от Дони.

Видеото към сингъла е мини кинопродукция, режисирана от театралния режисьор Боян Трифоновски. В нея участват известни македонски киноактьори, вплетени в сложен сюжет. За разлика от повечето клипове, в които главно действащо лице е изпълнителят, в този Боян се появява много рядко и играе ролята на ангел-пазител на главната героиня. Снимките продължават три дни по улиците на Скопие.

На официалната премиера на видеото присъстваха Маги Джанаварова, Александра Жекова и Преслава Мръвкова, с които Боян подържа контакт и след края на музикалния формат. Пред гостите той сподели, че много се радва, че са останали приятели след предаването.

За да поздрави талантливия певец беше дошъл и вокалният педагог Етиен Леви.

Боян изненада присъстващите с изпълнението на живо на първите две песни, с които е стартирал участието си в Music Idol.

В момента Боян прекарва времето си пътувайки между България и Македония, за да може да бъде и със семейството си и с приятелката си Соня Мембреньо.

Вижте клипа тук >>