„Била си ти” е по музика на Петър Писарски и Благовест Зерлиев от Атлас, текст - Петър Писарски, аранжимент - Петър Писарски и Благовест Зерлиев. От групата обещават много изненади около предстоящия клип на парчето, което се смята за истинска находка от фенове и критици. В края на миналата година групата се завърна на музикалната сцена със сингъла „Любовта е от Бога”. Той успешно се завъртя по БГ радио и Хоризонт.

Снимки >>

Силует получиха наградата на слушателите за парчето „В очакване на вятъра” по музика на Мария Дюлгерова, а призът на журналистическата гилдия отиде у формация Тумбаито заради песента „Ден след ден”, съобщават от mysound.bg. Веселин Тодоров-Кокала, от група Фактор, представящ и „Динакорд” за България, връчи на вдъхновителя на проекта Калин Вельов марков микрофон.

Специалната награда отиде у Акага и Братя Мангасарян за съвместното им парче „Спомен за руската зима”. Именно те ще представят България на фестивала „Евросоник” в Грьонинген, Холандия, тази година. В предишното издание това направиха родните зевзеци Уикеда.

Селекционната комисия допуска по регламент до финала само 12 изпълнения. Номинациите бяха 13 заради изравнения брой на гласовете на последните пет песни тази година.

Богдан Томов бе водещ на церемонията по удостояването в Първо студио на БНР снощи.

Слушайте песни на Атлас тук >>