На нестандартна помоция в гейм-бар Playground журналисти и приятели на дуото видяха за първи път видеото към песента. Всички заедно се включиха в организираното от Монте Мюзик състезание по боулинг. Сред участниците бяха Графа, Весела Бонева и Нед.

Снимки от промоцията >>

Гледайте новото видео ТУК >>

По новото парче Сантра & Кристо работят близо година. Композират мелодията заедно със Светльо Къслев, като тексът е написан от тях.

Когато чува демото, Нед дава още идеи за римите и добавя някои авторски реплики към текста. Три екипа работят по заснеманито на видеоклипа – Джеси Стиъл, Радослав и Димитър Гочеви от продуцентска компания Camera и Forward Pictures.

Действието се развива в цех на фабрика в град Елин Пелин. В клипа Нед влиза в ролята на охранител, който се опитва да се справи с младежка компания, която използва празния цех като място за забавление. Сред купонджиите са Сантра и Кристо, и танцьорите от школата на Electric Force. Всички се забавляват, докато Нед гневно унищожава огромно количество калорични храни, но въпреки всичките си усилия не успява да развали доброто им настроение. Посланието, което Сантра & Кристо искат да предадат на младите хора с песента и клипа е да живеят активно, да бъдат щастливи и позитивни.