Освен за снимките на филма, Диана намери време и за предизвикателна фотосесия за 100-тния брой на БГ Плейбой. Фотосесията е заснета в Атина, близо до храма на Зевс, а божественият декор се допълва от Акропола и хълма Ликавитос. Вижте снимки на Диана >>

От началото на седмицата в Каварна се водят морски кървави битки, варвари превземат дървена галера и посичат всеки, който се осмели да се противопостави, издава Монитор.

В неделя в Каварна пристигна снимачният екип на режисьора Маркус Ниспел, наброяващ 300 човека. Всички са настанени в хотели край морето. Мястото на екшъна е каварненският плаж, а гъста охрана не дава "пиле да прехвръкне" край терена.

Продуцентите от "Ню Бояна Филм продакшън" са категорични, че снимките ще се правят в пълна конфиденциалност. Ролята на великия воин и пират Конан се изпълнява от Джейсън Момоа, а работата по филма в България започна от 15 март.

Това е второто идване на екипа в Каварненско. В края на април част от сцените се снимаха и край село Българево, където пък "оковаха" с белезници известната плеймейтка Златка Райкова.