Eлектронното парче с поп звучене „Rely On Love” е и първия сингъл от предстоящия албум на Hypnotic Rage. Музиката и аранжимента са на групата, а текстът е на Кико. Песента е записана в студиото на Hypnotic Rage, мастерирана  и миксирана в Холандия.

Видеото към песента бе заснето от екипа на Stain Pictures. Режисьор е Гепи, а оператор - Любомир Брестнички. В клипа преобладават футуристичните елементи на един свят, където чрез музиката сивите и апатични хора се променят и се зареждат с положителна енергия и любов.

Вижте клипа тук >>


Във видеото участват професионалната танцьорка Елица Павликенова, танцьорът и хореограф Милен Данков, каскадьорът Благовест Гочев и моделът на „Визаж” Паулина Цонева.

Името на групата доби популярност през 2003г. още с първия им хит “Feel the Vibes”. През 2004 правят кавър на „Обичам те до тук” на ФСБ за Светла Иванова. С видеото „Feeling Blue”, което проби и в Гърция, бяха номинирани за MAD Video Music Awards 2007 в категория за най-добър български видеоклип. Последният им клип „Secret Sins” се завъртя за няколко седмици в класацията на MTV - World Chart Express.