Горещото видео е към новото парче на изпълнителя "Напомня ми нещо", а официалната му промоция ще видят всички гости на Planet Yaht Club - Марина Диневи на 06.08.2010 (петък) от 20.30ч.

За два снимачни дни екипът успя да снима на цели 4 локации на Черноморието - солниците Бургас, Марина Диневи, Вромос и Несебър. Галена Димова смени 4 супер секси визии и се превъплъти в ролята на мечтаното лятно изкушение за всеки мъж.

По време на снимките, покрай участниците във видеото случайно преминава французинът Prince Sony, който е известен хореограф и танцьор. Впечатлен от атрактивните кадри, той решава да демонстрира майсторските си умения в танците в клипа.

Режисьорът Андрей Хадживасилев, на който Искрен се довери заради богатия му опит в екстремните снимки (негово дело е филма „Паркур – начин на живот”) успя да реализира идеята си за атрактивни снимки с кайт сърф. Искрен Пецов е фен на екстремния спорт от 3 години и не пропуска специфичните климатични условия, необходими за карането на кайт всяко лято.

Вижте снимки >>

Видеото Искрен Пецов решава да посвети на трагично загиналия преди 2 години Дими от Сленг, чиято любов към екстремния спорт е била пословична. Именно той запалва Искрен Пецов по кайт сърфа.

Вижте видео от мейкинга на клипа >>


Междувременно към парчето прояви интерес известно Лайпцигско радио. Слушателите споделили колко много им харесва песента с уникално лятно настроение.  "Напомня ми нещо" е на път да се превърне в еврохит" - споделя с усмивка Искрен.