Сред гостите на атрактивната промоция бяха Галена Димова в компанията на съпруга си Жоро и малката си дъщеричка Виктория, съпругата на Искрен Пецов Диди Дрингова, режисьорът Андрей Хадживасилев, певицата Кристина Димитрова, участници и хора, чиято помощ даде резултат за създаването на видеото. На промото присъстваха и няколко почитатели на  кайт сърфа, с които Искрен обикновено кара в Бургас.

Клипът беше излъчен няколко пъти на голямата видеостена на пристанище Марина Диневи. Събралите се гости се забавляваха с горещото лятно видео и новите парчета на Искрен Пецов и имаха възможност да охладят страстите с ледени коктейли.

Вижте снимки >>
   
Ефектното видео е към новото парче на изпълнителя "Напомня ми нещо" и е заснет на 4 локации на Черноморието - солниците Бургас, Марина Диневи, Вромос и Несебър. Галена Димова сменя 4 супер секси визии и се превъплъщава в мечтаното лятно изкушение за всеки мъж. В клипа участие взема французинът Prince Sony, който е известен хореограф и танцьор. Искрен Пецов подкарва кайт сърф във видеото, което е посветено на трагично загиналия Дими от Сленг, чиято любов към екстремния спорт е била пословична.

Вижте клипа тук >>