Въпреки изявлението си, че не обичал схеми и разпределение на бели и чернокожи, Блуи беше подредил тримата си бели саксофонисти отляво, а тримата чернокожи вокалисти – от дясната страна на сцената. Самият той командвашe пърформанса от backstage.

"Не обичам да имам фронтмени. Музикантите в групата се сменят и всеки път концертите са различни. Въртим стари парчета, за които хората казват „ето това е любимото ми”, но изпълняваме и по няколко нови" - каза преди самия концерт Блуи, който е и създател на групата.

Повече от час и половина феновете на групата от най-различни националности и възрасти клатиха площада в ритъма на ар-ен-би, соул, фънк и блус заедно с амазонките Ванеса Хайнс и Джой Роуз. За големия успех на джазмените допринесоха фънк и латино ритмите – запазена марка на групата. Градусът беше вдигнат до червено, когато стана ясно, че басист Франсиз Хилтън има рожден ден и д-р Емил Илиев изпя в негова чест „Многая лета”.

Музиката на “Инкогнито” година е номинирана тази година за American Smooth Jazz Awards в категорията 'International Group', а групата е една от най-успешните британски  формации за последните 20 години.