Стилното видео заема десета позиция в тазседмичното издание на чарта сред топ изпълнители като Енрике Иглесиас, Адам Ламбърт, Кати Пери и др. Клипът беше излъчен в ефира на MTV премиерно снощи от 21 часа, с повторения същата нощ от 02:00 ч. и следващата събота – 25 септември от 9 ч. Ротацията на „Копринена жена” се осъществява със съдействието на българското представителство на MTV - компанията Chello Central Europe.

В момента Ирина Флорин довършва подготовката по албума си "Копринена жена", който ще представи пред публика в края на есента. Поредната музикална провокация, която изпълнителката ще отправи към феновете си, е със заглавие „Защо ти?! Защо сега?!”. Парчето ще е в ефира на родните радиостанции през ноември.

Електро-поп парчето „Копринена жена” е плод на съвместната работа с Георги Георгиев от „Остава” и Момчил Колев като автори на музиката и по текст на журналистката Биляна Димова. "Самото парче пък е инспирирано от романа „Коприна" на Алесандро Барико, в сюжетната линия на който стои една неподправена любовна история”, разкри певицата.

Вижте снимки на Ирина >>
.