Елена Петрова играе Боряна в "Стъклен дом", разкъсвана от дълга си към съпруга и любовта към неговия син. Елена блестеше и в тв сериала на Станимир Трифонов „Хайка за вълци”.

Вижте снимки на Елена Петрова >>

Виолета Марковска - звездата от филма "Шивачки", разминала се на косъм с признанието кралица на бала в първия сезон на Dancing Stars неотдавна показа дипломния си спектакъл "Говори ми!" от Андрю Бовел.

Вижте снимки на Вили >>

Яна Маринова
влиза в кожата на интригантката Елена в „Стъклен дом”. Преди да стане лице на btv, авантюристичната Яна блестеше от ефира на конкурентната Нова тв. Гледахме я в техния сериал „Хотел България”. Маринова играе и в „Забранена любов” - сериалът на Нова тв.

Вижте снимки на Яна Маринова >>

Диана Любенова
е сред най-обичаните от камерата лица. “Морска сол”, „Забранена любов”, „Тя и той” ­ нужно ли е да изброяваме повече? Последната новина около нея беше отпреди седмица – че вечеряла в компанията на Силвестър Сталоун след премиерата на филма му „Непобедимите” в Париж.

Вижте снимки на Диана Любенова >>

Луиза Григорова
- избраната от списание "Максим" за най-секси българка манекенка преоткри себе си в „Стъклен дом” по bTV. "Отидох и ме пробваха за ролята, за която и ме избраха – тази на Александра. Една голяма усмивка съм си лепнала оттогава, та чак досега. И не пада!", разказва Луиза.

Вижте снимки на Луиза >>


Теодора Духовникова изпълнява главната роля във филма GIRO DI VITE на режисьора Марчело Авалоне. Още една италианска новина има около Теодора, но тя се случва в България, по-точно в Белоградчик, където на 12 август започнаха снимките на италианския филм "Капитанска дъщеря", вдъхновен от едноименната повест на Александър Пушкин.

Вижте снимки на Теодора Духовникова >>

Последният филм, в който идрае Елен Колева, се казва "Аварийно кацане" и е спонсориран от БНТ.

Вижте снимки на Елен Колева като Мерилин Монро >>

Ани Пападопулу - тетаралната звезда изгря и на голям екран с ролите си в "Светът е голям" и "Мисия Лондон".

Ани със сина си на плажа >>

Топ 10 на най-красивите БГ актриси допълват младото откритие на "Стъклен дом" Радина Кърджилова и певицата и театрална звезда Антоанета Добрева - Нети.

Вижте снимки на най-красивите млади актриси >>