„Частната духовна церемония, на която присъстваха семействата и най-близките ни приятели, беше водена от християнски поп, който е дългогодишен приятел на семейство Хъдсън”, пишело в изявление на двойката.
 
Кати Пери и Ръсел Бранд помолили гостите си да пристигнат в Мумбай, Индия, седмица преди сватбената церемония. От столицата, те били извозвани с кола до луксозен курорт в западната част на страната, в близост до националния парк. Там двойката наела огромна палатка, за която плащала по 1500 долара на ден и още няколко по-малки, които били снабдени с климатици - за гостите. Сред тях били родителите на двойката, техни близки и приятели, сред които изпълнителите Риана и Пи Диди, съобщаат от bliasak.bg. 

Вижте снимки на Кати и Ръсел >>
 
На сватбата си Кати Пери и Ръсел Бранд били облечени в традиционни индийски облекла. Близо 100-те приятели и роднини на двойката били посрещнати за церемонията от акробати жонгльори, камили и слонове, гълтачи на огньове, укротители на змии и др. 

След церемонията младоженците поканили гостите на купон. Тъй като Ръсел Бранд е бивш наркоман, той се въздържа от пиене на алкохол. Въпреки че Кати Пери пие двамата решили, че сватбата им ще бъде без алкохолни напитки. По тази причина на купона имало 5000 бутилки минерална вода и 1380 безалкохолни напитки.