Огнените W.A.S.P отново "запалиха" българските си фенове на концерт, организиран от Loud Conserts в столичнта зала "Фестивална". Хиляди фенове дойдоха отново да видят идолите си, които доказаха, че стойностната музика никога не се изчерпва.

Независимо от лошото и дъждовно време, тълпи от почитатели бяха окупирали залата часове преди концерта и нетърпеливо чакаха любиците им да излязат на сцената.  Логиката би предположила, че след четири гостувания феновете са позаситили глада си към култовите хеви метъли, но след появата на W.A.S.P. се оказва, че всякаква логика тук е излишна. Знаменитият Блеки Лоулес показа каква е причината да бъде идол за много, а Майк Дуда (бас), Дъг Блър (китара) и Майк Дюпке (барабани) завършваха шедьовъра. Идолите представиха песните от най-новия си албум "Babylon", като не пропуснаха и емблематичните "Wild Child", "I Wanna Be Somebody" и други.

Със сигурност W.A.S.P. са една от най-обичаните метъл банди не само у нас, но и навсякъде по света. След излизането на последния им албум, бандата тръгна на световно турне, което до момента премина през Южна Америка, част от Северна Америка и Европа. В началото на юли W.A.S.P. взеха участие в Sonisphere Festival в Испания.

Вижте снимки >>