2023 г. е годината за взимането на важни решения и отбелязването на сериозни събития за Травис Баркър. Той и съпругата му Кортни Кардашиян не само очакват с нетърпение появата на първото си дете, но барабанистът на Blink-182 отпразнува и "30-ия си полет", откакто опустошителна катастрофа през 2008-а промени живота му завинаги.

"Току-що летях за 30-и път след самолетната катастрофа, в която присъствах", написа номинираният за "Грами" изпълнител. "Нямаше да мога да пътувам или да се наслаждавам на живота отново по начинът, по който го правя, без любовта на невероятната ми съпруга. Обичам те."

От своя страна звездата от "Кардашиян" отвърна също, като препубликува текста на Травис и добави: "Толкова се гордея със съпруга си".

Колкото до трагичния инцидент - през септември 2008-а самолетът, в който пътуват Баркър, Адам "DJ AM" Голдщайн и още четирима пътници, се разбива по време на излитане и всички на борда загиват, с изключение на Баркър и Голдщайн. През следващата година Голдщайн умира от случайна свръхдоза наркотици, а Баркър, който винаги се е страхувал от полети, остава единственият оцелял след фаталната катастрофа. Барабанистът има изгаряния на 65% от тялото си и прекарва 11 седмици в болница след катастрофата. Сега той страда от посттравматично стресово разстройство и не бе летял със самолет до 2021 г, припомня TMZ.

Междувременно Корт и Травис скоро очакват да се появи на бял свят момченцето им. На 18 юни най-голямата сестра от клана Кардашиян/Дженър публикува снимка на Баркър, който игриво барабани по бременния корем, с надпис: "Преизпълнени с благодарност и радост за Божията благословия".

View this post on Instagram

A post shared by Kourtney Kardashian Barker (@kourtneykardash)

Снимка: Getty Images