15-годишната дъщеря на Дженифър Гарнър и Бен Афлек, Серафина Роуз, направи първата си официална поява под новото си име Фин, на възпоменателна служба за дядо си.

Облечен в черен костюм с панталон и с къса прическа Фин дебютира като момче на сцената, преди да прочете библейски стих пред опечалените в църквата в Чарлстън, където се проведе опелото.

Фин беше заснет с новата им късо подстригана коса още през февруари тази година, но погребението беше първият път, когато детето на топ актьорите се представи публично с новата си идентичност.

Възпоменателната служба, предавана на живо във Facebook, беше за бащата на Дженифър Гарнър Уилям Джак Гарнър, който почина седмица по-рано на 85 години.

Следвайки другите внуци на Уилям, Фин се представи на църковната катедра с думите: "Здравейте, казвам се Фин Афлек", след което прочете библейския стих, който беше избрал.

Фин е второто дете на Гарнър и Афлек, като двойката има още една дъщеря Вайълет Ан, и син Самуел. Вече бившите съпрузи се разделиха през 2015 г. и финализираха развода си през 2018 г., но поддържат приятелски отношения.

През 2022 г. Афлек се ожени за певицата Дженифър Лопес, чиято 16-годишна дъщеря Еме Марибел Муниз използва местоимения, неутрални по отношение на пола. С Фин са много близки и със сигурност се подкрепят по отношение на небинарната си същност.

Фин от години предпочита да носи момчешка прическа и редовно се снима в по-мъжки дрехи. 15-годишното момиче е само едно от няколкото деца на знаменитости, които в ранна възраст обявяват, че искат да бъдат възприемани не с идентичността, с която са родени.