Сам по себе си бракът е не само една от най-сериозните, но също така и най-важните стъпки, които човек може да предприеме, вървейки по своя житейски път. Ето защо, когато повечето хора са напълно убедени, че са готови да я осъществят, те искат да направят този миг наистина специален, превръщайки го в увлекателна и незабравима история, която да разказват до края на дните си, споделяйки я с всеки, изпълнен с желание и готовност да я чуе. Именно такъв интересен разказ съвсем наскоро сътвори популярният у нас кулинар и ресторантьор Лео Бианки, когото родната публика познава в още няколко роли - като участник в риалити предавания, телевизионен водещ, рапър и т.н. Неотдавна той зададе на своята половинка най-значимия въпрос, който един мъж може да отправи към една жена, питайки я дали иска да стане негова съпруга.

За да го чуе, на Лучия, която го дари с двама сина - близнаците Матия и Николо, трябваше да се въоръжи с осемнадесетгодишно търпение. Само че ако днес я попитаме дали цялото това чакане си е заслужавало, то отговорът ѝ най-вероятно ще бъде положителен, точно като на този, който всъщност даде на някогашния съквартирант, обитавал на два пъти прочутата къща на "Big Brother", когато той най-после официално поиска нейната ръка. Причина за това е фактът, че партньорът ѝ се е постарал да направи изненадата колкото се може по-романтична, изпипвайки дори най-малките детайли от нея.

Вижте снимки >>

Така например мястото, на което избира да падне пред любимата си на едно коляно е сцената на театъра в родния му град Анкона, непосредствено след края на шоуто, изнесено там от най-известния комедиант в страната, а именно Маурицио Батиста, който реално му помага да изпълни своя план. След като успява да подсигури места за спектакъла на актьора, билетите за който традиционно се разпродават за часове, Лео се свързва с Маурицио по Facebook, пишейки му лично съобщение в платформата с молба да му съдейства в реализирането на идеята. Прочитайки го, комикът веднага се съгласява, изтъквайки, че за него ще бъде истинско удоволствие.

Друг негов съучастник в кроежите му е близка приятелка на избраницата му - Мери, която е трябвало да купи букет, съставен точно от осемнадесет червени рози, по една за всяка година, която двойката е прекарала заедно. Във финалната част на представлението италианската звезда повикал на микрофона Бианки, канейки го да се присъедини към него под светлините на прожекторите. Заставайки до него, той извикал Мери, която му донесла цветята, а след това помолил до него да отиде Лучия. След като тя застанала до него, той извадил от джоба си кутийката с годежния пръстен, питайки я пред очите на публиката в залата: "Искаш ли да споделиш останалата част от живота си с мен?" Думите му обаче я хванали напълно неподготвена, затова ѝ отнело известно време, за да се отърси от смайването, което изпитала от случващото се, преди да му отговори с "Да", правейки го най-щастливия мъж на земята. Последвалата им целувка била придружена от бурните аплодисменти на присъстващите, част от които снимали с устройствата си сантименталната случка, докато останалата бършела сълзи, предизвикани от вълнение.

Снимка: Официален профил в Instagram

Пред роден таблоид готвачът сподели, че отдавна се е канел да направи предложение на своята половинка, но е изчаквал най-подходящия момент да го стори, тъй като не е искал той да бъде обикновен, понеже в противен случай е нямало да отразява неговата собствена личност. Бианки издаде още, че са решили да направят две церемонии през 2024 година, като планират едната да се проведе в България, а другата - в Италия, за да могат всички техни близки и приятели да споделят с тях този значим момент. Бъдещата булка отсега се е заела с организацията на събитията, като е ясно, че тържеството в Ботуша ще се състои под открито небе. Двамата дори вече са се спрели на кумове, които са поканили, а освен това са решили децата им да носят пръстените до олтара, където младоженците ще си ги разменят.

Неотдавна собственикът на няколко пицарии и кафене в столицата ни публикува в личния си Instagram профил видео, показващо на неговите почитатели как задава големия въпрос на жената, дарила го с наследници.

"След 18-години заедно и двама 9-годишни близнаци, реших да направя втората най-важна стъпка в живота си! Беше вълнуващо и радостно да го направя с воал от усмивка, покриващ емоциите! Огромни благодарности на Маурицио за неговите професионализъм, съпричастност и доброта, но най-вече за присъствието му, благодарение на което не спряхме да се смеем, докато не дойде моментът да бъда сериозен. Сега ще трябва да определим съдбовната дата, на която да кажем "ДА, ИСКАМ ГО", гласи емоционалния му пост, събрал множество харесвания и поздравления, отправени към него в коментарите.