Преди седмица Синди Крауфорд се включи в Инстаграм, за да благодари на почитателите си за пожеланията за рождения ѝ ден, когато навърши 56 години. Дългогодишният супермодел сподели пост с две снимки, на които е седнала на маса с торта за рождения си ден. Неостаряващата красавица показа зашеметяващия си външен вид в черен топ без ръкави написа в заглавието:

"Благодаря ви за цялата любов за рождения ми ден".

Крауфорд, която е омъжена за Ранди Гербер, носеше буйната си коса в характерния за нея стил, като беше завършила визията си с няколко златни гривни на двете си ръце и няколко пръстена. Зад себе си тя имаше лилави балони, като един от тях беше с буквата "С" в чест на рожденичката.

Върху малката торта имаше няколко златни свещички и надпис "Честит рожден ден", а постът беше съвместна публикация на Синди и нейната марка за красота "Meaningful Beauty".

Наскоро майката на две деца сподели снимка в Инстаграм, на която е все още малко момиченце. Синди показа уязвимата си страна, като към поста беше добавила надпис, който е адресиран до "малката Синди", като ѝ даде съвет за живота. Тя написа:

"В навечерието на поредния си рожден ден гледам назад към малката Синди и си мисля какво бих ѝ казалa. Бих ѝ казала да бъде по-мила към себе си, да се отнася към себе си така, както се отнася към приятелите си. Бих ѝ казала, че всеки се притеснява в нови ситуации и че понякога просто трябва да се преструваш, докато успееш."

Мъдростта продължи, като звездата от модния подиум добави: "Бих ѝ казала да не се страхува да се прави на глупачка - да танцува, да пее и т.н. - дори и да не е добра в това."

На 56 години Синди, чиято запазена марка е малката бенка над горната й устна, все още е силна, доказвайки, че възрастта е само цифра, тъй като миналата седмица тя публикува снимка от тренировка в профила си в Инстаграм. Крауфорд се появи без грим, носеше черен топ и клин с висока талия. Мястото приличаше на домашна фитнес зала, оборудвана с тежести. В миналото Крауфорд е заявявала, че "тренировката ѝ е 20 минути кардио, след това тежести" три пъти седмично, последвана от 30 минути до един час упражнения с тежести, клекове и напади.

 

Крауфорд официално се оттегли от моделството, но продължава да позира от време на време за различни издания. Тя има собствена линия за грижа за кожата и често я популяризира в своя Инстаграм профил. Както много фенове знаят, дъщерята на Крауфорд, Кая Гербер, върви по стъпките на майка си на модния подиум.